4 Responses to Day 078

 1. SR says:

  Efter att ha följt projektet sedan start, mer än 3 månader, måste jag nu lämna lite kritik.
  Jag var riktigt taggad från start, då du gav ett rejält första intryck. Du är duktig på det du gör. Bra rekvisita, bra sminkningar och kläder. Tyvärr räcker inte ditt engagemang ut till mig som betraktare. Givetvis är detta DITT projekt, och jag är ingen. Ingen mer än en följare. Jag tror dock att allt hade lyfts om du visade glöd och ibland gav någon form av uttryck. I tre månader har alla dina bilder haft samma uttryck och Justin Bieber har varit den enda som log. Utom 10de januari.
  Jag vill åter säga: Du är skitdukigt på det du gör! Men en bild blir mer än en bild om engagemang och känslor får lysa igenom.
  Ha det bra och var stolt över det du gör!

  • Gisela says:

   Hej och tack! Jag lovar att le om det är en karaktär som “ska” le. Fast att Justin B är den enda som ler är inte riktigt sant. Hur som helst, i övrigt får jag väl anta att allt jag skickar ut ligger i betraktarens öga – och detta var din betraktelse. Att jag inte visar “någon form av uttryck” tror jag inte att de flesta håller med om, därmed inte sagt att du skulle ha fel. Har verkligen alla mina bilder i tre månader haft samma uttryck? Verkligen? Aj, det var en rejäl diss. Men, tack ändå för att du tycker att jag är bra, i alla fall.

Comments are closed.