New one on third place

Yesterday’s masquerade, where me and my dad changed into each other, made it to the top three of most liked pics on Instagram with lightning speed. So happy about that picture!

So, here’s the new top three:

IMG_0559.JPG

However, on Facebook, the same picture is the most liked one yet.

About Gisela

Gisela / born -81 / artist, musician and art educator / Sweden
This entry was posted in Every day is a masquerade and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to New one on third place

  1. Ing-Marie carlsson says:

    Hej Gisela, har följt dig under ganska lång tid, full av beundran inför din humor, kreativitet och uppfinningsrikedom! Och skicklighet förstås. Idag visade du vilka bilder som fått flest likes,( jättefina) men jag hoppas du kommer ha nån slutlig omröstning- antalet följare har ju förändrats ( vuxit) och Facebook tillkommit- det blir ju inte riktigt rättvist mot dina äldre bilder? Eller det spelar kanske ingen roll vilken som fått flest likes? Ditt projekt har i vilket fall varit häftigt, härligt och roligt att följa! Tack.

    • Gisela says:

      Hej och tack! Vad kul att höra! Nja, det är inte så viktigt tycker jag, vilka foton som får flest likes. Men jag tycker att det är lite kul att se vilka som folk tyckt om mest, för ofta har det varit bilder jag själv inte tyckt varit toppen (bra, men inte bäst). Och precis som du säger – när jag hade några hundra följare i början av året, till skillnad från tusentals nu i slutet, så påverkar det givetvis också! Men ingen tävling eller omröstning tror jag. Däremot kommer jag nog försöka få folk att beskriva hur deras upplevelse av att följa projektet varit. Och du gjorde det redan nu, tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.